HILANG 15 KG DALAM MASA 2 BULAN HANYA DENGAN BRISKWALK SAHAJA ??

Modal diet RM 150 tapi bila join program ni dapat pula income RM 1500 sebulan hasil dengan briskwalk. Tak pasal-pasal dapat kos diet percuma untuk another 10 bulan.

Kalau macam ni punya gaya, 2 bulan hilang 15 kg. 10 bulan boleh lesap 75 kg. Kos diet pula semuanya percuma. Malah duit lebihan boleh la buat subscribe gym ke, beli fitness watch ke, beli kasut running ke, daftar event Marathon ke.

Hmmm… Taktau la nak cakap macam mana. Rasa macam nak buat sampai 1000 km sebulan tau 😃😃

Sekarang dah tak macam dulu. Jiwa sekarang pada berlari. Nak tau sebab apa?

Sebab setiap minit kita berlari, kita dapat REWARD. Jarak 5KM tu, kita ambil paling-paling busuk pace 6 lah. Jadi 5 KM lebih kurang 30-40 minit je exercise.

Dan kita boleh berjalan, berjoging atau berlari dengan minimum 10 minit sehingga maximum 1 jam 40 minit untuk kita dapat REWARD.

Kalau minimum 10 minit tu bolehlah dapat REWARD lebih kurang dalam RM30-RM40 sebulan. Siapa je nak bagi.

Tapi tahu tak maximum 1 jam 40 minit (100 minit) tu berapa boleh dapat REWARD tu?

Lebih kurang RM2-RM17 sehari. Sebulan tak ke boleh dapat lebih kurang RM60 – RM 500 sebulan? Siapa je nak bagi 🤣🤣

Kalau tak join program ni pun kita dah memang berjalan, berjoging ataupun berlari dalam seharian untuk bersenam atau pergi ke mana-mana.

Training Mingguan Untuk New Member

Training mingguan yang diadakan supaya anda mendapat panduan yang betul supaya anda dapat bergerak dan dapat REWARD. 

Aktiviti Mingguan Komuniti Kita Join Event KL Car Free Morning Run

So, dah ramai yang join dari yang jenis malas nak berlari sampai lah orang yang memang rutin dia berlari.

Jadi sesiapa sahaja layak dan berpeluang untuk sertai bergerak secara SIHAT DAN DAPAT REWARD. Hanya berbekalkan modal satu kali sahaja dan anda layak untuk mendapat semula MODAL + UNTUNG BERKALI GANDA.

Kenapa Runner Suka Join 1Move

Nak Sertai?

Kita akan bantu dari mula sehingga anda dah boleh bergerak sambil dapat REWARD dengan senyuman.

Ingin Menjana Pendapatan Sampingan Sehingga 4 Ke 5 Angka Sebulan Dengan Hanya Berkongsi? Jom Jadi Rakan Kongsi.

Scroll to Top