Pernah Terfikir Malas Nak Bersenam Setiap Hari?

Lagi-lagi kalau nak kena berlari untuk kita kekal sihat. 

Jangan risau, bukan anda seorang je rasa macam tu.

Kami juga dulu seperti anda, malas nak berjalan, berjoging atau berlari untuk kekal sihat. Dah ada platform yang disediakan untuk kita sihat seperti Strava, Apple Health, Huawei Health dan sebagainya tapi masih malas. Tambahan pula, kena pula buat berseorangan, lagilah tiada motivasi.

Tapi, lepas kami join komuniti ni, setiap orang dapat capai impian mereka seperti turunkan berat badan, nak join marathon, nak sihatkan tubuh badan bila jumpa komuniti ni.

Jadi, inilah masa untuk berhenti buat berseorangan dan cari komuniti yang sesuai dengan anda, tambahan dapat naikkan motivasi ketika berlari.

1Move ni bukan sahaja platform untuk sihat, tapi kami adalah KOMUNITI. Komuniti yang mempunyai orang-orang yang positif:

 ✔️ Memberi motivasi dan inspirasi untuk semua

✔️ Sentiasa memberi semangat untuk orang yang ingin capai impian mereka

✔️ Bantu mereka untuk dapatkan ganjaran sambil bersenam

Anda Ingin Pilih Yang Mana?

Scroll to Top