HANYA PERLU SHARE 6 ORANG UNTUK JOIN & DAPAT 1 AKAUN PERCUMA UNTUK BERSENAM

Jumlah penduduk di Malaysia ialah 32.7 juta orang. Jadinya, beribu-ribu orang yang akan bersenam seperti berjalan, berjoging atau berlari untuk mengisi masa lapang dan untuk menyihatkan diri. Ada yang menjadikan ia hobi dalam kehidupan mereka. Ada juga yang menjadikan kerjaya, yang join event, pertandingan seperti Kuala Lumpur Standard Chartered Malaysia marathon.

Tapi ramai diantara mereka yang taktahu kebaikan program 1Move apps ni. Setiap kali mereka berjalan, berjoging ataupun berlari, sedikit sebanyak 1Move dapat memberi mereka REWARD dan meningkatkan motivasi diri mereka. Daripada berlari sahaja dan balik hanya dapat kepenatan dan sihat, inilah platform terbaik untuk mereka dapatkan dan gunakan sebaiknya.

Macam Mana Nak Buat?

Tak perlu nak pening kepala, anda hanya perlu kongsi kebaikan kepada komuniti briskwalker, jogger, runner ataupun sesiapa sahaja yang ingin bergerak sambil dapat REWARD.

Tiada modal yang dikenakan malah boleh dapat 1 AKAUN PERCUMA (BERNILAI RM1000+-) untuk anda sekiranya anda berjaya. Tambahan, dengan akaun tersebut, anda juga boleh bergerak sambil dapat GANJARAN bersama-sama rakan yang lain.

Apa Yang Anda Akan Dapat?

Anda akan terima 2 jenis ganjaran iaitu DIRECT REFERRAL & PAIRING BONUS.

Apa benda 2 jenis ganjaran ni?

DIRECT REFERRAL = Setiap kali anda share kepada seorang dan orang itu join 1Move, anda akan terima ganjaran sekali sahaja sebanyak 10% dari harga Starter Pack (tidak tetap). Contoh: 1 Starter Pack ketika itu berharga $300, jadi 10% = $30 = RM140+- (tertakluk kepada currency)

PAIRING BONUS = Sekiranya setiap 2 orang (1 pasangan) sertai 1Move dalam blok pertama, anda akan terima bonus sekali sahaja sebanyak $30 (Tetap) = RM140+- (tertakluk kepada currency)

Kita Lihat Contoh Income Share & Build Dibawah?

Kita Lihat Mereka Yang Dah Withdraw Tiap Minggu/Bulan

Jom, Kami bantu Anda Bagaimana menjana Pendapatan Sampingan Dengan Hanya Berkongsi Kebaikan

Scroll to Top